pappaOm du går omkring och funderar på vad du ska ge till din far på fars dag så är du inte ensam. Det kan vara svårt att hitta en present som passar till ens pappa. Tendensen brukar vara att han redan har det mesta han vill ha, eller att du har dålig koll på vad som faller honom i smaken. Det är kanske i senaste lag att ge bort den smörkniv du gjorde i slöjden i mellanstadiet?

Varför inte ge din pappa en matkasse i fars dag-present? Det finns flera olika leverantörer av matkassar som du kan välja på. De har i sin tur flera olika alternativa matkassar som passar olika personer med olika smak och vanor.

Fars dag har anor ända bak till 1910-talets USA där Sonara Smart Dodd ville ära sin pappa som ensam hade uppfostrat deras familj med sex barn. På den tiden var det som Sonaras far gjorde något ovanligt. Det var egentligen kvinnan som skulle ta hand om hemmet. Nu, när den ”moderna mannen” är på intåg i samhället, så förväntas det snarare av en far att han ska vara kunnig i köket. Med en matkasse så kan han få hjälp på traven med att laga mer och spännande mat. Det finns matkassar med råvaror av högre klass och med recept som är komponerade av riktiga kockar. Att få stila med lyxig mat är i princip alltid något som attraherar de flesta pappor.

Men det finns som sagt olika matkassar som också täcker olika antal måltider. Vissa innehåller mycket vegetarisk mat, andra mat med få kalorier. Ta en titt här  så kan du få hjälp att hitta en matkasse som passar – eller något annat. Är det något som alltid faller pappor i smaken så är det saker som de kan ha nytta av. Och mat är ju utan tvekan något som vi har nytta av här i livet.

Erbjudande:Utbud:
coop matkasseMatkassar och mat direkt till dörrenSe matkassar
klaramaten logaMatkasse med möjlighet att köpa varor onlineSe matkassar
mat.sePrisbelönt ekologisk matkasse
* Med välkomstrabatt
Se matkassar
mat.seMatbutik med utkörningSe matkassar
klaramaten loga* Växtbaserade rätter
* Veganskt
* 10 min att tillaga
Se matkassar

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.